Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /customers/7/d/7/uchf.se/httpd.www/v2/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030 Itsutsu No Yōso Jujitsu (Five Elements Jujitsu) – UCHF

 

Som medlem i UCHF kan du även gradera dig i Jujitsu. Jujutsu betyder mjuk teknik vilket många missuppfattar betydelsen av. Svensk Jujutsu har hela tiden haft tendenser att tänka mer på angriparens säkerhet och hälsa än på den som angrips. Den mjuka tekniken betyder att man inte möter kraft med kraft utan använder motståndarens rörelseenergi mot honom. Det är det mjuka flödet av tekniker som oftast i cirkulära rörelser som skapar riktig Jujitsu. För gradering i Jujutsu ta kontakt med Magnus på magnus@uchf.se eller ring +46703125992. Observera att vi kräver att du visar upp tidigare graderingsbevis för dina nuvarande grader innan en Dan gradering kan bli aktuell.

 

 

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account