Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /customers/7/d/7/uchf.se/httpd.www/v2/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030 Vi hoppas på att sidan snart ska fungera – UCHF

Än så länge så går det inte att posta kommentarer i grupperna vilket är ett måste då allting som skrivs utanför grupperna kan ses av alla på hela nätet. Tänk på det…..    Förhoppningsvis får Ola snart till det så det går att kommunicera, sedan är vi igång. Ola har väldigt mycket över sig just nu så vi hoppas att han finner tid när det går. Uppmuntra alla andra i UCHF att skaffa konto på den här sidan snarast, för snart kommer det kosta pengar att registrera sig.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account