Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /customers/7/d/7/uchf.se/httpd.www/v2/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030 Om UCHF – UCHF

Urban Combat Hapkido Federation är en numera svensk sammanslutning av combat Hapkido utövare som har som mål att träna ett effektivt självförsvar och kampkonst tillsammans. Samtidigt betonar vi allvaret av träningen och siktar på att bli bättre men vi har också en stark sammanhållning och kamratskap där humor och omtanke präglar individerna. Alla ska våga vara med och bli bättre och bättre och växa utifrån sina egna förutsättningar. Den som vågar, vill och försöker utvecklas positivt och kan på kort tid öka sin kamp-potential enormt. Ingen i UCHF är värd mer eller behandlas bättre eller sämre beroende på kunskaper eller gradering. Alla som tränar har samma värde och rättigheter att bemötas korrekt. Däremot följer ett stort ansvar med varje högre gradering för avancerade att ta hand om de nyare träningskamraterna och stötta och lära dessa mera.

Efterhand som utövarna blir duktigare höjer de själva kraven, hårdheten, snabbheten och styrkan i teknikerna med utövare på samma eller högre nivå. Detta skapar snabbt rutin, kampvilja och skicklighet.

Vi är anslutna till “World Martial Arts College” som är ett globalt förbund för Martial artists. Vår Grandmaster heter Ibraham Ahmed och har 10 Dan Svart bälte.

 

Magnus Degéus

President, grundare och chefsinstruktör för Urban Combat Hapkido Federation.

Appointed to Board Member of World Martial Arts College.

9 Dan Hapkido Grandmaster (certified by GM Dr. Ibraham Ahmed 10 Dan and WMAC Board of Directors)

7 Dan Dim-Mak (As seen above)

6 Dan Kaizen Ryu Combat (certified by Soke J.Kamen)

3 Dan Bujinkan Budo Taijutsu (certified by Shidoshi-Ho Per Eriksson)

1 Dan Tae Kwon Do (certified by J.Pellegrini)

1 Dan Hoku Shin Ryu Jujitsu (certified by J.E.Karlsson 10 Dan)

1 Dan Seishin Ryu Ju Taijutsu (certified by the founder P.E)

3 Dan Ki Jutsu Do (certified by the founder Shihan Roberto Latini)

2 Dan Modern Self Defence (certified by the founder M.Wietshorke 10 Dan)

Grassiva Honorary Expert Level 1 (certified by the founder Master Enrico Will)

 

Magnus har över 30 års erfarenhet av Kampsporter, Budoarter och Martial Arts och har drivit flera olika klubbar och föreningar. Magnus är utbildad instruktör i flera kamparter samt pedagog och andragog. 2014 blev Magnus i samband med sin gradering till 8 Dan ombedd att ta plats som Boardmember för World Martial Arts College. Förbundet är ett globalt förbund med säte i USA med ambitionerna att sprida kamparterna och kampsporterna av alla dess olika grenar till så många som möjligt samt tillhandahålla graderingar i flera olika stilar. World Martial Arts College president heter Grandmaster Ibraham Ahmed och han innehar de högsta graderingarna och meriterna som en utövare av kamparter kan ha. När någon blir aktuell för en ny grad i tex. Hapkido så examineras denne av någon med en högre grad men det avgörande beslutet fattas av World Martial Arts College Board of Directors som består av minimum 5 av några av världens högst graderade och professionella Martial Arts utövare. För att komma i kontakt med WMAC kan man kontakta Magnus Degeus på mobilnummer (+46) 0703125992 eller klicka på länken för WMAC under länkar/klubbar. WMAC når uppskattningsvis en halv miljon kamp utövare världen över när en nyhet presenteras som rör WMAC eller av liknande slag.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account